Om mig

Mit navn er Luise Gerkens Nygaard, jeg er 45 år, gift og mor til 3 drenge. Jeg er behandler, Kranio-Sakral terapeut og Heilpraktiker. Hele mit liv har jeg beskæftiget mig med sundhed og velvære , og jeg har behandlet i mere end 8 år.

Jeg elsker de små og store ting i mit liv, såsom  min kaffe om morgenen, at tilbringe tid med mine børn, at nyde naturen, og at lave mad fyldt med god smag og masser af farver.

Jeg har ambitioner om at gøre godt i livet, at fylde det med glæde og mening. Derfor jeg vil gerne dele ud af min viden, og af de kompetencer jeg har tilegnet mig. Jeg tror på positiv tænkning og forebyggelse, fremfor at lade stå til og acceptere tingenes tilstand.

I mit arbejde som behandler gør jeg det til min opgave, at skabe dig et rum hvor du via din krop og dit sind kan genfinde og bruge dine medfødte evner til at samles og heles. Du er naturligvis selv ansvarlig for at  det gode liv bliver dit, men jeg vil hjælpe dig med at finde vejen til din sundhed og til masser af livskvalitet.