Massage

Fysiurgisk massage

Den fysiurgiske massage er meget dybdegående. Jeg arbejder i og med muskulaturen. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomi, og er velegnet til at afhjælpe spændinger og skader i hele kroppens muskulatur samt sener og led. Behandlingen er medvirkende til at nedbryde og udskille affaldsstoffer, fjerne spændinger og smidiggøre muskler og fremme almen velvære.

Hvis der er tale om en akut/ny opstået skade, giver massagen en forkorte skadesperioden og er medvirkende til at du undgår kompensationsspændinger samt kroniske smerter i det omkringliggende væv.

Bindevævsmassage

Under behandlingen arbejder jeg med binde og muskelvæv. Herved hjælper jeg hud og bindevæv “kroppenshylster” langsomt at slippe sit tag. Det giver mulighed for at skelettet, muskler, sener, og hud kan arbejde sammen uden spændinger. Bindevævsmassage øger desuden cirkulation af blod og lymfe i hele kroppen  hvorved ilt, næringsstoffer og udfældning af affaldsstoffer bedres.

Behandlingen er særligt velegnet ved behov for bedring af lymfesystemets funktion og øget blodcirkulation.

Test dig selv: Prøv engang, at niv dig selv på bagsiden af overarmen “et kærligt klem” Mærker du smerte/ømhed, kan det være tegn på, at din krop har brug for hjælp til at udskille sine affaldsstoffer.

Jeg vil i løbet af behandlingen endvidere give dig råd og forslag til, hvordan du selv kan hjælpe og støtte din krop i dens arbejde mod mere energi og velvære.

 

Book tid og Priser